Selecteer een pagina
N

Luxe

N

Elegant uiterlijk

N

Multifunctioneel

Sigarettendoosje kopen

Een sigaretten bewaardoosje kan erg handig zijn. Nooit meer je sigaretten of aansteker kwijt zijn, maar alles bijeen hebben. En dan ook nog die nare foto’s op sigarettenpakjes weggewerkt! Wat wil je nog meer? De EasyLite is een praktisch, multifunctioneel en elegant sigarettendoosje, dat je gemakkelijk online kunt kopen. Het is gemaakt van kunststof en heeft een uitneembare en navulbare aansteker, die je vanaf nu dus altijd bij je hebt!

EasyLite: een handig, multifunctioneel en elegant sigaretten bewaardoosje

Vind je het ook zo vervelend dat je altijd moet zoeken naar je sigaretten? En naar je aansteker? Of sta je vaak op het punt om boodschappen te doen, maar heb je geen muntje voor het karretje in de supermarkt? Of geen zin om je hele portemonnee mee te nemen, als je bijvoorbeeld uitgaat? Al deze problemen zijn snel opgelost met de EasyLite. De EasyLite is namelijk niet alleen een sigaretten bewaardoosje; je kunt er nog veel meer in meenemen en opbergen. Zo kun je er munten in opbergen, maar is er ook ruimte voor verschillende pasjes zoals je identiteitsbewijs, pinpas of rijbewijs. Ook papiergeld kun je erin meenemen. Daarnaast kun je hiermee makkelijker en sneller je sigaretten aansteken. Dit handige sigarettendoosje kun je nu online kopen!

Online een bestelling plaatsen

Wil je graag in het bezit zijn van dit handige sigaretten bewaardoosje? Je kunt dit sigarettendoosje gemakkelijk kopen door een bestelling te plaatsen via bol.com. Je sigarettendoosje wordt dan, na het online kopen, gratis verstuurd en binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd!

Koop Easylite online bij

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht