Selecteer een pagina
N

Luxe

N

Elegant uiterlijk

N

Multifunctioneel

Sigarettenblikje kopen

Je hebt ze vast weleens gezien, sigaretten blikjes waar je handig je sigaretten en je aansteker in op kunt bergen. EasyLite is zo’n sigarettenblikje, dat je gemakkelijk online kunt kopen. Het sigarettenblikje van EasyLite is echter erg multifunctioneel; je kunt er namelijk niet alleen je sigaretten en je aansteker in opbergen, maar nog veel meer alledaagse, praktische dingen.

Een multifunctioneel sigarettenblikje kopen

Je wilt graag dat je sigarettenpakje goed beschermd is, en niet indeukt waardoor de sigaretten kunnen breken. Daarom is het een slimme keuze om een sigarettenblikje te kopen. Er zijn maar weinig sigaretten blikjes zo multifunctioneel als die van EasyLite. De EasyLite sigaretten blikjes bieden namelijk nog meer mogelijkheden dan enkel het opbergen van sigaretten. Er zit ook een ingebouwde aansteker in die uitneembaar en navulbaar is. Hiermee kun je nog sneller en makkelijker je sigaretten aansteken. Daarnaast is er ook ruimte voor munten, wat erg handig is in bijvoorbeeld de supermarkt of bij openbare toiletten. Ook is er ruimte voor verschillende pasjes die je dagelijks nodig hebt, zoals je rijbewijs en je pinpas. Ook papiergeld kun je er makkelijk in meenemen.

Nooit meer je aansteker kwijt

Met de handige sigaretten blikjes van EasyLite ben je nooit meer je aansteker kwijt, en kun je snel en makkelijk je sigaretten aansteken! Daarnaast zien deze sigaretten blikjes er ook nog eens erg elegant uit, waardoor je niet meer naar de nare foto’s op sigarettenpakjes hoeft te kijken. Dit handige sigarettenblikje kun je gemakkelijk online kopen door een bestelling te plaatsen via bol.com. Het wordt dan gratis verzonden en binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd!

Koop Easylite online bij

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht