Selecteer een pagina
N

Luxe

N

Elegant uiterlijk

N

Multifunctioneel

Sigaretten koker

Wil je graag en leuke sigaretten case, box, etui of koker waar je je sigarettenpakje en aansteker in kunt bewaren en meenemen? De EasyLite is het allemaal! De EasyLite is namelijk een multifunctionele sigaretten case, waar je verschillende zaken in kunt opbergen en meenemen. Erg handig voor jezelf, maar door het elegante uiterlijk en de praktische en multifunctionele eigenschappen ook een erg leuk cadeautje om weg te geven!

Een elegante en multifunctionele sigaretten box, case, etui én koker

Wil je een sigaretten box of case, waarin je je sigaretten en aansteker kan opbergen en mee kan nemen? Of ben je meer op zoek naar een etui of koker waar je niet alleen je sigaretten kan opbergen, maar ook andere handige, alledaagse voorwerpen? Schaf dan de EasyLite aan! Dit is namelijk een sigaretten box, etui, case én koker in één! Je kunt er natuurlijk je sigarettenpakje in doen, waardoor deze optimaal beschermd is. Daarnaast zit er ook een ingebouwde aansteker is die uitneembaar en navulbaar is. Zo wordt het aansteken van je sigaret nog makkelijker en gaat dit nog sneller! Ook kun je er drie munten in opbergen, wat goed van pas komt in de supermarkt of bij openbare toiletten. Er is zelfs ruimte voor wat papiergeld en voor pasjes zoals je rijbewijs of je pinpas. Zo heb je alles wat je nodig hebt bijeen!

Online bestellen

Wil je graag deze handige sigaretten box, case, etui én koker in één online bestellen? Dat is zeker mogelijk. Je kunt dan namelijk een bestelling plaatsen via bol.com. Binnen enkele werkdagen wordt het dan gratis bij je thuisbezorgd.

Koop Easylite online bij

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht