Selecteer een pagina
N

Luxe

N

Elegant uiterlijk

N

Multifunctioneel

Sigaretten hoesjes

EasyLite is een erg handig doosje voor je sigaretten! Ben je vaak je aansteker kwijt? Of ben je altijd op zoek naar dat ene muntje dat je nog ergens in je jaszak had zitten? Ga je op stap en heb je geen zin om een hele tas mee te nemen? De EasyLite is niet alleen een hoesje voor je pakje sigaretten; het is veel meer. Het is een van de meest multifunctionele sigaretten hoesjes die er zijn.

EasyLite: een multifunctioneel doosje voor je sigaretten

Vind je het mooier als je een doosje voor je pakje sigaretten hebt? Dat ziet er wat eleganter uit. Helemaal met de EasyLite; een leuk én multifunctioneel hoesje voor je pakje sigaretten. De EasyLite bevat een uitneembare en navulbare aansteker. Deze raak je dus nooit meer kwijt! Daarnaast is er ook nog ruimte voor 3 munten van 50 cent, wat bijvoorbeeld handig is voor een karretje bij de supermarkt of bij openbare toiletten. Daarnaast kun je er ook makkelijk papiergeld in meenemen en is er ook ruimte voor verschillende pasjes zoals je pinpas of je rijbewijs. En natuurlijk kun je er je sigarettenpakje in kwijt. Ben je dus op zoek naar een hoesje voor je pakje sigaretten, dan is de EasyLite een van de beste sigaretten hoesjes!

Online sigaretten hoesjes van EasyLite bestellen

Wil je graag een van de sigaretten hoesjes van EasyLite bestellen? Dat kan! Je loopt dan binnen enkele dagen rond met een nieuw en mooi doosje voor je sigaretten. Je kunt gemakkelijk online een bestelling plaatsen via bol.com. Je multifunctionele hoesje voor je pakje sigaretten wordt zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd.

Koop Easylite online bij

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht