Selecteer een pagina
N

Luxe

N

Elegant uiterlijk

N

Multifunctioneel

Rokersbenodigdheden

Al je rokersbenodigdheden bij elkaar; dat kan met de EasyLite. Rokers zijn vaak hun aansteker kwijt, en dat kan erg vervelend zijn. In de EasyLite zit een navulbare en uitneembare aansteker, die je dus nooit meer kwijtraakt. Het zoeken naar je aansteker is verleden tijd met de EasyLite! Ook ingedeukte pakjes sigaretten zijn verleden tijd; de EasyLite beschermt je pakje optimaal. Maar je kan er nog veel meer mee!

Nooit meer zoeken naar je rokersbenodigdheden met de EasyLite

Zoals benoemd, zijn je pakje sigaretten en je aansteker optimaal beschermd met de EasyLite. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook munten in bewaren, wat erg handig is in de supermarkt of bij openbare toiletten. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor pasjes, zoals je pinpas of je rijbewijs. Ook papiergeld is er makkelijk en veilig in mee te nemen. Daarnaast heeft de EasyLite ook een erg elegant uiterlijk. Met dit multifunctionele sigarettendoosje heb je al je rokersbenodigdheden bij elkaar! Daarnaast is het hiermee nog makkelijker om snel je sigaret aan te steken.

Online bestellen

Wil je dit sigarettendoosje voor al je rokersbenodigdheden graag aanschaffen? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen. Dit doe je door een bestelling te plaatsen via bol.com. Binnen enkele dagen is jouw sigarettendoosje dan thuisbezorgd!

Koop Easylite online bij

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht