Selecteer een pagina
N

Luxe

N

Elegant uiterlijk

N

Multifunctioneel

Plastic sigarettendoosje

Op zoek naar leuke sigarettendoosjes, bijvoorbeeld om cadeau te geven? Of wil je graag voor jezelf een luxe, plastic sigarettendoosje kopen? Koop dan de EasyLite! De EasyLite is een erg handig sigarettendoosje dat je gemakkelijk online kunt kopen. Het is multifunctioneel; je kunt er namelijk niet alleen je sigaretten in kwijt! Daarnaast heeft het ook nog eens een elegant uiterlijk.

Een plastic, luxe en handig sigarettendoosje kopen

Als je op zoek bent naar leuke sigarettendoosjes, dan ben je waarschijnlijk al verschillende soorten tegengekomen. Bijvoorbeeld met leuke printjes of gemaakt van verschillende materialen. Natuurlijk wil je een leuk sigarettendoosje, maar het is nog beter als deze ook handig en multifunctioneel is! De EasyLite is namelijk niet zomaar een luxe, plastic sigarettendoosje; je kunt er erg veel in kwijt. Natuurlijk kan je pakje sigaretten hier makkelijk in, maar de EasyLite komt ook met een uitneembare en navulbare aansteker. Deze raak je hierdoor nooit meer kwijt, en dat is wel zo prettig. Daarnaast kunnen er ook munten van 50 cent in, wat bijvoorbeeld ook handig is voor in de supermarkt of bij openbare toiletten. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor papiergeld en voor pasjes zoals je identiteitsbewijs, rijbewijs of pinpas. Maar weinig leuke sigarettendoosjes zijn zo multifunctioneel als de EasyLite!

Online het EasyLite sigarettendoosje kopen

Je kunt je zoektocht naar leuke sigarettendoosjes beëindigen; de EasyLite is het plastic, handige sigarettendoosje waar je naar op zoek bent. Je kunt dit sigarettendoosje gemakkelijk online kopen door een bestelling te plaatsen via bol.com. Dan ontvang je je luxe sigarettendoosje binnen enkele werkdagen thuis!

Koop Easylite online bij

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht